Bli en del av vårt cykelteam

En passion sedan 2017
#yourmove

MarMac Cykelteam

Vår resa började från en spira av en tanke, men har sedan dess utvecklats till en verklig passion. Sedan vår etablering 2017 har MarMac Cykelteam etablerat sig som en betydande aktör inom de mest framstående cykelevenemangen i Skandinavien, med särskild uppmärksamhet på det prestigefyllda Vätternrundan – en amatörcykeltävling runt Sveriges näst största sjö som drar till sig tusentals deltagare och entusiaster varje år.

Vi är stolta över att inte bara vara en grupp cyklister, utan en sammanflätad gemenskap som delar samma mål och brinnande intresse för cykelsporten. Våra medlemmar är hjärtat i MarMac Cykelteam och representerar mångfalden i cykelvärlden. Varje trampa i pedalerna är en symbol för vår beslutsamhet och ständiga strävan efter prestanda.

Genom varje träningspass, varje kilometer vi tillryggalägger tillsammans, fördjupar vi inte bara våra atletiska färdigheter men även vårt sammanhållande band som ett lag. Vi tror att vårt uppdrag inte enbart handlar om att nå målet utan även om den individuella tillväxten och den gemenskap vi skapar på vägen dit.

Vår deltagande i Vätternrundan är inte bara en tävling för oss. Det är ett tillfälle att demonstrera vår hängivenhet till cykelsporten och för att uppmuntra andra att upptäcka sina egna passioner. Varje steg vi tar, varje framsteg vi gör, är en ytterligare realisering av vår vision att uppfylla våra ambitioner på två hjul.

Vi inbjuder er att vara en del av vår resa. Som lag strävar vi ständigt efter att bryta nya gränser, skapa oförglömliga minnen, och inspirera till ett fullt liv – både på och utanför cykeln. MarMac Cykelteam är inte bara ett team; det är en gemensam expedition. Hitta oss på Instagram, Strava, eller Zwift, men det bästa sättet att verkligen känna oss är att bli en del av vår gemenskap.

Kontakta oss

MarMac Group AB
Org.nr: 559309-2322
Buregatan 13G
333 77 Burseryd
+46 790 10 61 95
kontor@marmac.se

Följ oss