Belysning - MarMac2018

Evolution not revolution.
                                                                            Grenton
Evolution not revolution.
Evolution not revolution.
Go to content

Main menu:

Belysning

I vårt erbjudande kan du hitta något produkter från IL-laget, samlingen av lampor i trä, med minimalistiska, rena former.

Formens ojämnhet gör det möjligt att lyfta fram träets natur och gör varje ljuspassande modern, funktionell och universell. Enkla, geometriska former, modularitet samt möjligheten att kombinera och multiplicera ljusbeslag ger möjlighet att skapa individuella belysningssystem som motsvarar användarens behov och utrymmets funktion och karaktär.
Path
PATH är en märklig väg av ljus, inbäddad i enkla linjära former av naturligt trä. Den karakteristiska egenskapen hos PATH-familjen är en variabel modulär längd på armaturerna, liksom möjligheten att kombinera dem i olika plan.
Det gör det möjligt att skapa din egen enskilda ljusväg - Y-PATH.
En väg som härrör från interiören och dess funktion, skapar ett spännande, nytt utrymme.
Path - L
Path - L
office
Path - Z
Path - Y
RULLA
RULLA är en familj av ljusbeslag som sticker ut tack vare sin ovala form utan skarpa kanter. Enkla, släta former av ljusbeslag från RUŁA-familjen har fått viss karaktär tack vare att de har en framträdande kant som omger ljuskällan.
I RULLA-familjen kan vi hitta ljustillbehör i olika storlekar - olika diametrar och höjder, vilket gör det möjligt att skapa unika belysningsarrangemang.
 Möjligheten att välja ljusinredningens höjd och hur de är installerade - direkt på taket eller avstängt - gör att de kan användas i rum med lågt i tak och i mycket höga rum.
Alla lampor har installerad LED modul från TRIDONIC, bäst leverantör av LED modul och drivdon. Om du behöver mer information, du kan ringa till oss.
0790 10 61 95
kontor@marmac.se
Klementinstigen 3a
333 33 Smålandsstenar, SVERIGE

Back to content | Back to main menu